Proč VIF?

Jak je tomu všude ve světě, každý leader trhu dřív nebo později začne být napodobován a začne být inspirací pro malé a začínající značky, které zkopírují veškeré hlavní benefity, textace, technické parametry, prodejní aspekty nebo dokonce i design daného produktu. Značky, které v rámci výkonnostního marketingu parazitují na klíčových slovech dané značky. Praktiky, které mají za cíl jediné, přiživit se na cizím úspěchu.

Když jsme před 2,5 lety spustili značku VIF, jako první jsme zavedli doživotní záruku na obroučky, kterou má již v dnešní době téměř každý brand, který prodává brýle v Česku. Jako první jsme zavedli prodlouženou lhůtu 30 dnů na vrácení zboží. Jako první jsme zavedli dopravu ZDARMA na veškeré produkty.

Jsme moc rádi, že jsme inspirací pro další značky, ale především za to, že stavíme úplně nový trh. Trh, který je vstřícný k vám, koncovým zákazníkům. Stavíme trh, kde je zákazník na prvním místě a jeho spokojenost je klíčová. Za nás nemluví vykradené a hloupé fráze, za námi stojí čísla a desítky tisíc spokojených zákazníků, spolupráce s nadnárodními sportovními řetězci, stovky sponzoringů a dobročinných aktivit a sbírek, které pravidelně podporujeme a financujeme.

Společnost VIF je nejlépe hodnocený prodejce slunečních brýlí na sport v tuzemsku na základě stovek recenzí na Google:

Společnost VIF získala zlatý certifikát Heuréka na základě tisíců recenzí se 100% spokojeností:

  Snímek obrazovky 2024-04-30 v 23.12.01

Brýle VIF One jsou nejlépe a nejčastěji hodnoceným produktem v rámci kategorie sportovních brýlí v České republice s hodnocením 96 % na základě desítek hodnocení:

Snímek obrazovky 2024-04-30 v 17.08.04

 

Veškeré produkty VIF také naleznete na webu Decathlon, který si své obchodní partnery pečlivě vybírá:

Snímek obrazovky 2024-04-30 v 17.15.05

 

Nebo třeba v prodeji u evropského leadera trhu v rámci běžeckých speciálek TOP4Running:

Snímek obrazovky 2024-04-30 v 17.17.02

 

Nebo nás samozřejmě můžete sledovat na našem Instagramu s téměř 2 desítkami tisíc sledujících:

 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz